КОНТАКТ
(required)
(required)

 
Информации за контакт:

Кендо – Иаидо Федерација на Македонија

1000 Скопје, Република Македонија

Телефони:

Претседател: +38970360360

Ген.Секретар: +38970300075

Факс: +389

website:www.kendо.mk
e-mail:contact@kendo.mk

 

mkkendomapaeng400